8 Şubat 2014 Cumartesi

HOTİÇ ONLİNE ALIŞVERİŞ DENEYİMİ


Merhabalar,
Yine gecikmiş bir yazıyla karşınızdayım.
İnternet alışverişini çok sevsem de nedense bir türlü internetten ayakkabı almaya sıcak bakmıyordum.
Tamam ücretsiz iade var ama, ayakkabıyı mağazadan almak daha çok hoşuma gidiyor.
Geçen haftalarda da Hotiç mağazasında bu botların 38 numarasını denemiş ama büyük geldiği için 37sini istemiştim. 37 numarası mağazada olmayınca bana da internet yolları gözüktü tabi =)

Şansıma bir de %70 indirime denk gelince bu cicileri 498 TL yerine tam 149 TL'ye almış oldum =) (Detaylı incelemek isterseniz tıklayınız) Cumartesi siparişimi verdim pazartesi botlarım elimdeydi üstelik. Tek sorunum hafif bir bolluk var, altına taban konularak halledilebilecek cinsten. Onu da bu haftasonu herhangi bir Hotiç mağazasına gidip halletmeyi düşünüyordum.

Halledebiliyormuşum da, ancak haftasonu değil. Cumartesi sabah saat 11'de, yani Avm'de inler cinler top oynarken, CEPA'daki Hotiç'e gittim. Yardımcı oluruz ama haftasonu değil, haftaiçi gelin dediler. Ben bu botu şu an sizden alsam da bana şimdi git, haftaiçi gel mi diyecektiniz dediğimde de, onunla alakası yok haftasonu tadilat yapmıyoruz, ama haftaiçi geldiğinizde 5 dk'da hallederiz dediler. Ben de çok fazla uzatmadım, çünkü tavırlarından uzatsam da birşeyin değişmeyeceği çok belliydi.

Bana çok şaçma geldi açıkcası. Haftasonu yoğun bir saat olsa da yapmak istemeseler anlayışla karşılayacağım, ama Avm'de müşteri yok gittiğim saatte. Madem 5 dk'lık bir iş beni niye tekrar getirtiyorsunuz. Haftaiçi tabanlık koydurmak için işten izin mi alayım yani napayım?

Ayakkabıyı aldığımdaki mutluluğu götürdü sağolsun Hotiç'in bu tavrı. Siz yine de isterseniz %70 indirim devam ederken bakın, benim kırgınlığım biraz sürecek zira kendilerine.

Sevgiler....

4 yorum :

  1. Bayıldım bu botlara bende bi göz atıyım :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canim, fiyatlar ciddi anlamda inmisti. Ama internetten alacaksan mesela ben 38 giyiyorum, bu botta 37 oldu :)

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil