21 Mayıs 2015 Perşembe

BU YAZ ŞEHİRDE DE RAHATÇA UYGULAYABİLECEĞİNİZ 5 YAZ TRENDİ

Merhabalar,
Havalar ısındığına göre 2015 yaz trendlerine hızlı bir giriş yapabiliriz diye düşünüyorum.
Tabi her yaz başlangıcında moda dergileri önümüze uzun uzun trend listeleri koyuyor da, bir çoğunu tatil yerlerine gitmeden şehirde uygulayamıyoruz tabiki.
Ama Neşeli Zebra'nız yemedi içmedi (bak burası yalan değil bu ara hakikaten yemiyorum içmiyorum yaz geldi diye) sizin için şehirde ofise giderken ya da günlük olarak rahatça uygulayabileceğiniz 5 yaz trendini sizin için derledi.

Buyurunuz;

1. Bohem elbiseler: Uçuşan uzun hafif bir elbise, ayakta basit bir sandalet, saçlar ensede topuz, voila... Tamam kabul, kurumsal bir şirkette çalışanlar için hayal olabilir ama onlar da akşam dışarı çıkarken kullansınlar.                                                                                                                                

     

2. Püsküller: Birkaç sezondur varlar, hala da varlar. İlla bu abla gibi baştan ayağa püskülle gezip, toplantıda oturduğunuz sandalyeye dolaşmaktansa püsküllü sade ama şık bir clutch da bu trendi yakalamanıza imkan verecektir. Mesela bu çanta gibi...
 

3. Tulumlar: Güçlü bir duruş için tulumlar olmazsa olmazlardan. Tek parçanın kolaylığı ama bir o kadar da şık olması tulumları bu sezon da baş tacı ediyor.


4. Romantik danteller: Bu sene Valentino, Chloé ve Louis Vuitton defilelerinde sıkça gördüğümüze göre yaza dantelli, romantik elbise patlamalarına hazır olun derim. Ofis stili için siyah kalem eteğinizin üzerine giyeceğiniz dantel detaylı kolsuz bir beyaz gömlek bütün havanızı değiştirecek.


5. Keskin Kırmızılar: Sessiz ve derinden gelen bir trend daha... Şimdiden kırmızı bir parça edinip işe giymekte fayda var  ( ki 2 ay sonra herkesin üzerinde kırmızıları görünce ilk ben giymiştim diyebileseniz, diğer ofis kızlarına hava atabilesiniz) Diğerlerinden farklılaşmak için her zaman bir önerimiz tabi ki de var, kırmızı parçasınızı bu sefer beyaz ya da siyahlarla kombinlemekten vazgeçip, mavi ya da nil yeşili ile kombinleyerek çarpıcı bir renk uyumu yakalayın. (Diğer çarpıcı renk kombinleri için bakınız burdan alalım sizi : KIYAFETLERDE ÇARPICI RENK KOMBİNİ NASIL YAPILIR )



15 yorum :

  1. püskül sevmiyorum ama diğer trendleri uygulayabilirim gibi geliyor bir de anvelop elbise arıyorum o da bu yaz moda yine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anvelop elbise ben de arıyorum valla, kim önce bulursa haber etsin :)

      Sil
  2. Her ne kadar kısa olsam da, uzun elbiselere ve tulumlara bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi tarafları da altta istediğin kadar dolgu topuk kullanabilmek :)

      Sil
  3. Çok güzeller... Elbiselerdeki ayrıntılar süper...

    YanıtlaSil
  4. Tulumlar harika :) Geçen sene 3 tane almıştım bu sene yine gözüm tulumlarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla tam giy çık, sabah kombin yapma derdi yok , favorim :)

      Sil
  5. Uzun bohem elbise arayışlarındayım ben de vala. Dantel modasına da uyarım. Parlak kırmızı da olabilir ama diğerleri şüpheli..:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkolsun bir tulumla püskül kalmış zaten :)

      Sil
  6. Tulum hmm. Ya boy gerekiyor tülüm içün ☺ boy bide topuklu pappi. Ee sürekli topuklu giymuyorum tlumda kisa gösterir diye pas geçtim. Püskül dantel süper kirmizi auttt. One öyle cngene gibi aman aman kalsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tülüm kısa göstermiyor :) Hatta tam tersi tek parça olduğu bazı kıyafetlere oranla daha uzun bile gösterdiği oluyor :D Ben 1.65 boyumla giyiyorum valla, insanlar ne konuşuyorlar arkamdan bilmem :)))

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Ben de ama bir türlü elbiselerde kullanamadım...

      Sil
  8. Püskül çok severim. Umarim uzun süre trend olarak kalir.

    YanıtlaSil