11 Ağustos 2014 Pazartesi

DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN VOL.1 - KOKOŞ HOME SİPARİŞİM


horoz cam sekerlik - kokos home - ev dekorasyonu

Merhabalar,
Şekil 1a' da görmüş olduğunuz tatlı horoz şekerlikleri bir aile dostumuzun evinde görüp çok beğenince, satın aldığı mağazada da bulamayınca araştırmacı gazeteci ruhum coştu ve kendimi aynı horoz şekerliği bulmaya adadım. Aynı üründen farklı farklı sitelerde çıkıyor ama kimisinde stok kalmamış, kimisinde kampanya bitmiş derken Kokoş Home' da buldum.

Doğrusunu söylemek gerekirse ilk başta çok bilinmeyen bir site olduğu için biraz çekinmiştim. Siparişi verirken de "Bak siparişi veriyorum emin misin?" "Bu karttan istedikleri kadar para çekerlerse görürsün." "Hiç bilmediğimiz yerden de siparişi veriyoruz ama Allah sonumuzu hayır etsin." diye yeterince kendimi ve annemi daralttıktan sonra siparişi verdim.

Öncelikle benim gibi evhamlanmanıza hiç gerek yok. Siparişi akşam verdim, ertesi sabah ödememin alındığı, siparişimin hazırlandığı yönünde bir mail aldım, altında firma iletişim bilgileriyle beraber. Yaklaşık 3-4 iş günü sonrasında da UPS kargo tarafından ürünler elime geçti. Aynen istediğim gibi 2 yeşil, 2 turuncu horoz şekerlik.

kokos home


Ancak maalesef kargo gelirken yeşil horozlardan bir tanesi paramparça olmuş, bir tanesinin de gagası kırılmıştı. İşte bir firmanın müşterisine gösterdiği özen de tam burada belli oluyor. Kendilerine mail atar atmaz, 1 saat içinde beni aradılar ve hiçbir sorgu sual yapmadan "Hiç üzülmeyin, biz hemen aynısından yolluyoruz size, canınızı sıktığınıza değmez, hangi renk kırıldı onu söyleyin yeter" dediler. Ellerinde sadece 1 tane yeşil kaldığı için de bana 1 adet yeşil, 1 adet de turuncu horoz şekerlik yolladılar 2 günde. Süreç içerisinde de benimle tekrar irtibata geçerek durum hakkında bilgi verdiler. 

Tabi ben eve götürür götürmez sağlam şekerliklerden bir tanesini yere düşürüp paramparça ettim o ayrı bir konu :) Ama güvenerek Kokoş Home'dan alışveriş yapabilirsiniz, çok cici ürünleri var. Gelen ambalajdan gördüğüm üzere de Edirne ve Çorlu'da mağazaları bulunmakta, yani adresleri iletişim bilgileri gayet açık. Ve en önemli nokta da oldukça tanınan, şimdi ismini vermeyeceğim ama siparişimi 1 ayda göndererek beni deli eden, ev aksesuarları satan ünlü bir internet sitesinin aksine müşterisine son derece saygılı, hızlı ve düzgün bir firma. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz, beğendiklerinizi alabilirsiniz. 

Sevgiler...



4 yorum :

  1. Çok tatlı yaa tipini yediğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi =) Fuşyası var bi de bunun yakaladığım yerde alacağım

      Sil
  2. Anneminde vardi buna cok benziyordu ama onunki renksizdi, cok tatli güle güle kullan :) Cam kirigida iyidir nazar cikar derler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay inşallah nazar çıkmıştır =) Bu arada renksizini ben de sahibinden.com' da gördüm bir antika dükkanı 200 tl'den satıyordu =D

      Sil