16 Ocak 2014 Perşembe

OJE KURUTUCU ARANIYOR! FLORMAR OJE KURUTUCU SPREY DENENDİ BİLE

Ahh ahhh, benim eskiden hiç böyle dertlerim yoktu.
Sürerdim sabahtan ojemi, paşa paşa beklerdim, ne bozulurdu, ne yastık izi olurdu. Ne zamanki iş hayatına atıldım, sorumluluklar arttı; bende de gecenin bir yarısı "Ayyy yarın sabah toplantı vardı, tırnağımda oje yok", "İş çıkışı yemeğe gidelim, ama bi ojemi değiştirmem lazım" replikleri arttı. Bana çabuk sürülen, fırçası iyi ojeler ve onları daha da hızlı kurutucak oje kurutucular lazım.

dryer

Flormar'ın oje kurutucu spreyini denedim. Ancak ben mi kullanmayı beceremiyorum yoksa performansı düşük bir ürün mü anlayamadım. Uzaktan sıktım olmadı, yakından sıktım olmadı, ojeyi sürdükten biraz sonra sıktım olmadı, 15 dk bekleyip sıktım olmadı. Yine yastık izi, yine çizikler...Hatta günahlarını almayayım belki de ben ideal şekilde kullanamıyorum, ideali nasıldır diye Flormar'a mail bile atasım var.

Sizden ricam beni bu konuda aydınlatmanız. Hangi oje kurutucularından memnunsunuz, sprey mi yoksa oje şeklindeki kurutuculardan mı daha iyi verim alıyorsunuz?

14 yorum :

  1. Ben bunu da kullandım canım yanlış kullanılcak hiçbirşey yok hiç faydası yok gerçekten golden rose' nin de var ama böyle deodorant gibi değil çok küçük sıvı ve beyaz şeffaf şişede o da hiç işe yaramıyor bende çok dertliyim bu konuda avon'dan aldığım biraz daha çabuk kurutuyo ama oda yağlı yağlı bi his bırakıyor ben şu ojeyi sürdükten sonra oje kurutucu damlayı alacağım en son inş. o güzeldirde bu sorunumuz hallolur =) =) =) İYİ YAYINLAR...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok sevindim bu ürünü sevemeyen bir ben değilmişim, yurtdışında Türk görmüş kadar mutlu oldum=) Oje kurutucu damlayı ben de çok duyuyorum aslında, birisi çıksın anında kurutuyor bu ürün desin nerdeyse bulup alıcam =)

      Sil
  2. Bu berbat bir üründü :/ Watsons'larda satılan NYC Turbo Dry Top Coat'ı şiddetle öneririm. Oje gibi ve hemen kurutuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim=))
      Şu an nasıl mesuduuum, anlatamam o derece =)
      Ojeyi sürüp 10 dk sonra evden çıkabileceğim yani =))

      Sil
  3. bende memnun kalmamıştım bundan :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimse memnun değil sanırım, bitmiyor da bir türlü =(

      Sil
  4. gariptir ki ben memnun kaldım sık kullanmadım ama kullandığım zamanlarda bir iki kez sıkıntı yaşadım onu da kullandığım ojeye bağlamıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de ojeden mi diye çok düşündüm ama değil gibi =)
      Sanırım beklentiyle alakalı biraz, ben hemen kurusun 5 dakikada evden çıkabilecek hale gelsin istiyorum, tabi öyle bir ürün üretildi mi onu da bilmiyorum =)

      Sil
  5. Açılın o kişi benim!Quick Dry Drop kesinlikle işe yarıyor denemeni tavsiye ederim canım.Bir de Kalyon'un kurutucu spreyi var o da güzel ama bitirişi yağlı biraz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa çok teşekkürler =) Peki bu "Quick Dry Drop" Essie'nin mi yoksa başka bir markanın mı acaba, sanki Essie'de vardı gibi hatırladım... Koşarak gidip alacağım da hemen =)

      Sil
  6. Merhabalar, blogunuza ara ara girip bakiyorum, bilgileniyorum, tesekkur ederim (: ben fotodaki ojenin markasini ve numarasini merak ediyorum, onu paylasabilirmisiniz (:

    YanıtlaSil
  7. Bayanların güzelliğinde en önemli unsur el parmakları ve de ojelerdir. Ancak tırnağa sürülen ojelerin kuruması zaman alır. Hele bir de zamanınız yoksa onların kurumasını beklemek tam bir vakit kaybıdır. Bir türlü kurumak bilmezler. Yeterince kurumayınca da tırnaktaki oje dağılır, bozulur. Zaten bir yenisini sürecek süreniz de kalmamıştır. Sürdüğünüz ojelerin kısa sürede oje kurutucu ile kurumasını istiyorsanız Nail Express İkili Tırnak Kurutucu ile bu sorunu kolayca halledebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Bayanların güzelliğinde en önemli unsur el parmakları ve de ojelerdir. Ancak tırnağa sürülen ojelerin kuruması zaman alır. Hele bir de zamanınız yoksa onların kurumasını beklemek tam bir vakit kaybıdır. Bir türlü kurumak bilmezler. Yeterince kurumayınca da tırnaktaki oje dağılır, bozulur. Zaten bir yenisini sürecek süreniz de kalmamıştır. Sürdüğünüz ojelerin kısa sürede oje kurutucu ile kurumasını istiyorsanız Nail Express İkili Tırnak Kurutucu ile bu sorunu kolayca halledebilirsiniz.

    YanıtlaSil