29 Ocak 2014 Çarşamba

MİM - Blogger Buluşması

                                     

Merhabalar,

Çok sevgili Bayan Vertigo beni mimlemiş, çok çok mutlu oldum. Biraz gecikmeyle de olsa hemen yanıtlamak istedim bu blogger buluşması mimini. Lafı uzatmadan hemen yazıyorum;

Blogunuzun Adı: Neşeli Zebra

Hangi ilde yaşıyorsunuz ve semtinizi söyler misiniz? : Ankara'da yaşıyorum, Çukurambar' dayım.


Blogger buluşmalarına katıldınız mı? : Ahh maalesef katılmadım. Neden? Beni çağıran, Neşeli Zebra' cım sen olmazsan tadı çıkmaz, ben anlamam geleceksin, o kadar diyen olmadı hiç =) Şaka bir yana, katılmadım çünkü yazmaya başlayalı daha 1 ay olmadı bile, bu vesileyle tanışmış olduk, bundan sonrakilere inşallah diyelim =)


Bulunduğunuz ilde bir blogger buluşması olsa katılmak ister misiniz? : Aaaa tabiki, neden olmasın =) Çok sevinirim.
 

Sizce bir blogger buluşması etkinliği nasıl olmalı?:  Bu soruyu cevaplarken engin blogger buluşması tecrübelerime dayanamayacağım için, genel fikrimi söyleyeceğim kısaca. Herkesin rahatça birbiriyle konuşabileceği, kendini tanıtabileceği bir ortamda olmalı. Bunun dışında bu kadar bloggerı bir araya toplamışken ufak bir sosyal sorumluluk projesinin temelleri de atılabilir gibi geliyor bu buluşmalarda.

Bu anlamlı mim için Bayan Vertigo'ya tekrar sevgilerimi, öpücüklerimi yolluyorum. Siz de yollamak isterseniz Bayan Vertigo yazan yere tıklıyorsunuz, browser sizi bloguna ışınlıyor efendim=) Mimlendiğin zaman mimlemek adettenmiş diye duydum, ben de mimliyorum o zaman, buyurunuz ;
Çok çok öpüyorum =)
Sevgiler....

9 yorum :

  1. Ben senin Ankara'da olduğunu bilmiyordum. Bir Ankaralı blogger olarak çok sevindim :))) öperimmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet ben de bilmiyordum. Toplaşmalıyız! Çukurambar bana çok yakın=)

      Sil
    2. Aaaa süper o zaman, en yakın zamanda ayarlayalım =) Çok sevindim ben de =)

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim çok sevimli buldum ve merak ettiğim birçok üründen bahsetmişsiniz. takibe alıyorum. Ben de Ankara'dayım ve ikinci el kıyafet satışı yapıyorum. Sayfama beklerim: http://garajsatisim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim=) Daha bir çok üründen daha bahsedeceğim inşallah. Sayfanızı da ziyaret ettim, "neden satıyorum" kısmı çok hoş bence, her 2. el satışta olması gereken bir başlık =) Görüşmek üzere, sevgiler =)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. Sonunda akıl edip sayfama takip etme butonu ekledim. Nasıl atlamışım bilmiyorum bunu. İsterseniz takip edebilirsiniz, vakit buldukça yeni parçalar ekliyorum.

      Sil
    3. Evet ben de bakmış ama bulamamıştım=) Takipteyim =)

      Sil
  3. Mimi hazırladım canım. Mimlediğin için ayrıca teşekkürler :) Ankara'dan Bursa'ya geldim ben 3 sene önce. Orada olsaydım görüşürdük.
    http://onyuzmilyonoje.blogspot.com.tr/2014/02/mimblogger-bulusmasi.html
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim=) Ankara'dan gidenleri duyunca üzülüyorum ben =(
      Herkes Ankara'da kalsın, herkes Ankara'ya gelsin =)

      Sil