15 Ocak 2014 Çarşamba

LUSH SNOW FAİRY HEDİYE PAKETİ =)

lush

Merhabalar =)
Karşınızda LUSH'un muhteşem hediye paketlerinden Snow Fairy ile karşınızdayım.
Zaten LUSH ürünlerine hepimiz bayılıyoruz. Ama bu hediye kutuları da ayrı bir güzel oldu.
Bu paket de bana çok sevdiğim bir arkadaşım tarafından yılbaşında hediye edildi. Fotoğraftan da gördünüz zaten ama kutunun içeriğini yazmakta fayda var;

  • Snow Fairy duş jeli 100gr, 
  • Shimmy Shimmy masaj barı (kalp şeklinde)
  • Angel's Delight el ve vücut sabunu (yıldız görünümlü) 70gr. 

Ürünleri kullandın mı, nasıl derseniz kullanmadım, çünkü kullanmaya kıyamadım ve uzun bir süre de kıyabileceğimi sanmıyorum. Ürün kalitesi konusunda LUSH'a güvenim yüksek, muhtemelen kullanınca da çok mutlu olacağım. Zaten bu postta da farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. LUSH'un hazırladığı bu hediye paketleri (internet sitesinden de alabilirsiniz) gerçekten hediye için biçilmiş kaftan. Şahsen, hediyenin en ideali karşınızdaki kişinin paraya kıyıp almayacağı ama çok beğendiği şeyi almaktır diye düşünüyorum. Ben de cilt bakım ürünlerini tereddütsüz alıyordum fakat çok beğendiğim halde duş jeli, sabun gibi LUSH ürünlerini hep elime alıp kasaya gelmeden bırakıyordum fiyatları nedeniyle. O yüzden bu hediyeyi alınca da çok sevindim.


yilbaşi hediyeleri


Bütçenize göre bir sürü hediye kutusu var ve hepsi de risksiz, hediye alanı da vereni de çok mutlu edip heyecanlandıracak şirin mi şirin kutular.


Maalesef ben paketi görür görmez hemen açtığımdan hediye paketli halini fotoğraflamak aklıma bile gelmedi, ama aşağıda internet sitesinden aldığım hediye paketli resmi var, aynen bu şekildeydi benim paketim de. Yakın zamanda birilerine hediye almayı düşünüyorsanız ve ne alacağınızı da bilemiyorsanız LUSH'un hediye kutularına mutlaka göz atın derim =)








10 yorum :

  1. Hediyeler birbirinden güzelmiş. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim=) Aynı paketten bir an önce size de gelsin diyeyim o zaman =)

      Sil
  2. Çok tatlı bir hediye :) Ben de kullanmaya kıyamazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir arkadaşım aynısından hediye ederse kullanmaya başlayacağım inşallah=)

      Sil
    2. yoksa torunlarıma saklamayı planlıyorum =)

      Sil
  3. Ben de bayılırım Lush paketlerine :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lush konusunda açgözlüyüm sanırım ben =)

      Sil
  4. Merhabalar canım,
    Bloğun hayırlı olsun. Artık ben de takipçinim. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiiiim =) Çok çok mutlu oldum =) Yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum ben de, o yüzden hemen bloguna koştum, yalnız yemek hakkında sorularla bunaltabilirim seni, uyarayım =)

      Sil
  5. Lush benim de bayılarak kullandığım bir marka her ürününden ayni memnun iyeti alamasamda genel intibada memnunum sevgiler :)

    YanıtlaSil