12 Ocak 2014 Pazar

KONJAC SPONGE DENENDİ, ONAYLANDI



Öncelikle belirtmem gerekir ki bu kesinlikle bir reklam yazısı değildir. Lilakutu alışverişim sırasında tesadüfen görüp aldığım bir ürün ve yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Gerçekten başarılı, bu yüzden de sizlere de tavsiye etmek istedim. Hatta aile içerisinde de benim cildim üzerindeki etkisi gözle görülür derecede fark edince 1 hafta sonra anneme de 1 tane sipariş ettik. Hatta ofisteki iki arkadaşım senin yüzün bir aydınlandı, bu üründen mi ki diyerek kendilerine sipariş ettiler. Daha sonra 1 yaşındaki yeğenime de bebekler için olanını almaya karar verdik. Yani anlayacağınız kendi aramızda sessiz sedasız bir Konjac Sponge ailesi oluşturmaya başladık bile =)
Bu Konjac Sponge nedir derseniz şöyle anlatabilirim. Nemlendirici ve alkali açısından çok zengin, ayrıca  protein ve mineraller de barındıran bir bitki olan Konjac bitkisinin kökünden elde edilen liflerden yapılan %100 organik bir ürün. Bu sünger, daha sonra cilt tipine uygun Fransız kiliyle harmanlanıyor ve kullanımımıza hazır hale geliyor.


Evdeki Konjac Sponce ailesi =) Sol taraftaki ıslak hali, sağ taraftaki kuru.

Kullanması gayet basit. Süngeri iyice ıslatıyoruz kalan suyu nazikçe sıkıyoruz ve dairesel hareketlerle yüzümüze uyguluyoruz. Kullandıktan sonra da durulayıp sıktıktan sonra havadar bir yere süngerimizi asıyoruz. Unutmadan kullanım süresi de sizin bu aşamaları ne kadar düzenli yaptığınıza bağlı olarak 1-3 ay arası değişiyor. Şimdi gelelim firmanın vaat ettiklerine, yanlarına da parantez içinde benim gözlemlediklerimi ve neden bu ürünü sevdiğimi yazacağım;
  • Cildi canlandırır. 
  • Hassas bir şekilde cilde peeling yapar ve yüzde doğal bir ışıltı bırakır.(Çok hafif bir peeling yaptığı doğru hatta biraz fazla uygularsanız çok çok hafif geçici bir kızarıklık yapıyor, ve kesinlikle yüz daha duru ve aydınlık görünüme kavuşuyor uzun süreli kullanımlarda) 
  • Cilde masaj yaptığı için yeni hücre oluşumuna yardımcı olur. (Yeni oluşan hücreleri göremediğim için bir şey söylemeyeyim ama sanki yüzümdeki mevcut güneş ve akne izleri hafifledi gibi, artık peeling etkisinden midir yeni hücrelerden midir bilemem ) 
  • Kir, fazla yağ, siyah nokta,bakteri ve gözenekleri derinlemesine temizler. (Bu vaadini de kesinlikle yerine getiriyor. Siyah noktalarım azaldı gerçekten) 
  • Hassas ciltlere zarar vermez,aşındırmaz. ( Annemin cildi gerçekten hassastır, bu konuda sağlam bir referansları var yani artık) 
  • Temizleme jeline ihtiyaç duymazsınız, kullanmak isterseniz normalinden çok daha azına ihtiyaç duyacaksınız. (Eennnn sevdiğim özelliği işte bu. Çünkü akşam yatarken makyaj temizlemek için belki ama sabah kalkınca zaten kirli olmayan yüzüme temizleme jeli sürüp cildimi kimyasallarla yormak istemiyordum. O nedenle Konjac Sponge gerçekten favori ürünüm oldu) 
  • Ekstra yumuşak doku sayesinde hassas ve egzamalı ciltler de kullanabilir. ( 1 yaşındaki bebişe almaya karar verdik demiştim değil mi, ordan anlayın =) )
Bu şekilde yani. Ben ve çevremde benim sayemde bu ürünle tanışanlar çok çok memnunuz. Ben Yeşil Fransız Kil'li olanını kullanıyorum, anneme olgun ciltler için olan kırmızı killisini aldık, ofis arkadaşlarımdan da diğer çeşitlerini biliyorum. Burmino'nun internet sitesinden detaylı bilgiye ve şehrinizde bulunan satış noktalarına bakabilirsiniz. Tavsiyem bu satış noktaları dışında bir yerden almayın, malum her şeyin sahtesini yapıyorlar artık. Ben Lilakutu'dan aldım. Aklınızda bulunsun Lilakutu'da 31 Ocak'a kadar PayPal ile ödemelerde %15 indirim var, üstelik PayPal hesabı açmak da oldukça basit. Unutmadan fiyatı 29 TL, denemeniz ve ürünü kendiniz gözlemlemeniz için oldukça uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

Herkese mutlu pazarlar, öpüldünüz =)



13 yorum :

  1. Denemeyi düşünüyordum, sen de baya olumlu anlatmışsın. Denemeye karar verdim :) Teşekkür ederim, güzel paylaşımın için.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yorumumu aldım çok çok mutlu oldum =) Ne demek faydalı olduysam çok sevindim.
      Dediğim gibi denemeye değer bir ürün, hiç olmadı yıkama jeline destek olarak sünger niyetine kullanırım diyordum ki jelin pabucunu dama attı, hiç elim gitmiyor jele filan.
      Uçak yolculukları için de çok ideal eğer el bagajı taşıyorsan.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Merhabalar bende bun süngerin çok mettini duygum sende çok çok güzel anlatmışsın galiba alacağım... Bneim geniş gözeneklerim ve siyah noktalarım var ne denediysem sıkılaşmıyor siyah noktalar hep doluyor... Bi ürün alıyorum geçiriyo siyah noktalarımı ama ürün bittikten bi hafta sonra felaket oluyo o ürüne mahkum gibiyim :( tavsiye ettiğiniz birşey var mı ? ve ayrıca siyah noktaların çok mu yoğun ve iyileşmeyi ne kadar sürede gördün bu süngerle ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, yorumlar geldikçe çok mutlu oluyorum =) Siyah noktalarım dikkat ettiğim zamanlarda az, 3 gün dikkat etmezsem yoğun maalesef, bu ürünle de 3-4 günde farkı gördüm. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir durum var hiçbir şey tedavi edici değil, düzenli temizliği aksattığımız anda dünyanın en iyi ürününü de kullansak yine siyah nokta olacaktır. Zaten bu yağ salgısı, geniş gözenek, siyah nokta bir kısır döngü, birisini düzeltirseniz diğer problemler de çözülecektir. Aslında bu konuda bir post yayınlamayı düşünüyordum, sayenizde biraz daha erkene alacağım. Ama Konjac'ı sabah akşam (yüzde makyaj varsa temizle jeli desteği almak gerekebilir) düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz. Umarım yardımcı olmuşumdur, malum hepimizin kanayan yarası bu siyah noktalar =)

      Sil
  3. Bu ürünü hep merak ediyordum. Sen çok güzel anlatmışsın. Bende almaya karar verdim. :) Cildim karma, senin kullandığın Yeşil Fransız Kil'li olanını almam daha doğru olur sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim=)
      Açıkcası karma cildim için ürün alırken en çekindiğim şey yağ dengesini altüst edip, cildi aşırı kurutması. Ama bu ürün kimyasal içermediğinden gönül rahatlığıyla karma ciltler için Yeşil Killi olanını öneririm =)

      Sil
  4. Bende yeşil killiyi alıcaaaam=) Çok özendim, sonra anneme de alırım aynen yaptığın gibi=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çok memnun kalırsın =) Ben çok seviyorum bilmiyorum, yıpranmaya başlayınca hemen yenisini alacağım =)

      Sil
  5. Bu ürünü almayı bende düşünüyordum. İyi oldu bu yazıyı okuduğum.

    Akşam hadi çevresel faktörler, gün boyu yüzümüzde biriken kir ve bakteriler insan bu sorunlara kimyasallarla çözüm bulurken çok yadırgamıyor. Ancak sabah daha 8 saat önce temizlik anlamında tüm bakımını yaptığım yüzüme yine aynı kimyasalları uygulamak gerçekten zoruma gidiyordu. Umarım bu ürün sayesinde kurtulacağım sabah kimyasallarından :)

    Bu arada mutlulugundibi'nde okunası şahıslar listesinde görmüştüm bu blogu gerçekten de takip edilesi bir blog :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben çok geç gördüm yorumunuzu kusura bakmayın lütfen, çok teşekkür ederim nazik iltifatınız için :)

      Sil
  6. Benim gozeneklerim açık ama siyah noktali degil. Gözümu cok rahatsiz ediyorlar. Hassas da bir cildim var deyince oneren biri oldu merak ediyorum sizin gozeneklerinizde sikilasma yapti mi peki?

    YanıtlaSil
  7. Benim gozeneklerim açık ama siyah noktali degil. Gözümu cok rahatsiz ediyorlar. Hassas da bir cildim var deyince oneren biri oldu merak ediyorum sizin gozeneklerinizde sikilasma yapti mi peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar, evet düzenli kullanımda farkediyor kesinlikle

      Sil