22 Eylül 2014 Pazartesi

BORN PRETTY STORE %10 İNDİRİM KODU ( 10% DISCOUNT CODE) : AZAT10

Merhabalar,
Ben uzakdoğu sitelerinden güvenilir olduğuna inandığım sitelerden sık sık alışveriş yapıyorum,  Born Pretty Store da bunlardan birisi. Sanırım Born Pretty Store'u artık bilmeyeniniz yok. Uzakdoğu menşeli alışveriş siteleri arasında güvenle alışveriş yapabileceğiniz, giyimden nail art malzemelerine kadar aklınıza gelen gelmeyen her şeyi bulabileceğini bir site.

Kendilerinden sizler için de bir güzellik istedim veee TAAA TAAA %10 indirim kuponu karşınızda, AZAT10 kodunu kullandığınızda sipariş toplam tutarınızdan %10 inecek =)
Bijuteri ve aksesuar kısmına göz atmanızı öneririm. İnanılmaz güzel şeyler ve komik komik rakamlara. Ben kendim için birkaç ürün seçtim, siz de buradan bakıp istediğiniz ürüne AZAT10 kodunu kullanarak %10 daha ucuza sahip olabilirsiniz.


Buna bayıldııım bayıldııım, bu küpeden kendime de isteyeceğim. Fiyatı 3.27 USD, bir de bundan %10 düşecek artık siz düşünün.

earrings

Buradan ulaşabilirsiniz. Çifti 2,63 USD, AZAT10 kodunu kullanırsanız size 5 TL'den de ucuza gelecek 



3.30 Dolara bu kolye kaçmaz, buradan inceleyebilirsiniz. Şimdi adı lazım değil ama bizde dünya paraya satılan bir markanın kolyelerine benzettim ben.

Sadece bunlar değil tabi nail art ekipmanları, fosforlu ojeler, makyaj fırçası setleri, hepsini bulabilirsiniz. Unutmayın AZAT10 kodunu kullanarak %10 indirimli alabilirsiniz istediğiniz kategoriden beğendiğiniz ürünü.
Alışverişle ilgi bir sorunuz olursa deneyimli uzakdoğu alışverişçisi olarak burdayım =)


15 parça fırça seti 5.96 USD, yok artık daha neler!!!! Kaçmaz gerçekten.





4 yorum :

  1. küpelere bayıldım. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. ehehhe sabahtan beri halaa seçmeye çalışıyorum kendimi kaybettim (:
    bende bekliyorum sayfama canım (:
    http://misstuti.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaa o çok fena, bir yerden sonra bitirip almak gerekiyor :) Hemen geliyorum ...

      Sil